Plato Packa Mat

Första roboten för vår livsmedelskund. Ni kommer att få många fina år tillsammans. Maskinen kollar så att det är rätt produkt och vänder etiketten på rätt håll. Den tillverkar speciallådor, packar i produkterna och klistrar igen locket. Mer får man inte in på fyra kvadrat.

Kryddpack.jpg

Stororder inom Pharma

Plato har fått sin största order någonsin! Vi levererar en produktionslinje för testkapslar av sjukdomar. Kunden har flera av våra maskiner sedan tidigare och valde Plato för den moderna tekniska lösningen och för erfarenhet av god support. Med denna order dubblar vi vår omsättning nästa år. Vi tackar för förtroendet!

Allergi test red.jpg

Plato Collector – packar snabbare än den snabbaste robot.

Collector_01or.jpg

Collectorn är inte som alla andra.

Framförallt är den vacker (och snabb, driftsäker och prisvärd).

 Den har inte flexpickerns hysterinska och stirriga gång, inte Scarans irriterande vinande. Inte robotguide-systemens stressande blinkningar.

Nej, Collectorn är i sanning en prydnad för ingenjörskonsten. Ren rostfri design, öppen och åtkomlig och med hastigheter upp till 300 plock i minuten, även för produkter som inte tycker om att köa, höjer den sig majestätiskt över mängden.

Ändå, allra vackrast är den inuti

Där jobbar standardkomponenter som inte behöver specialtekniker för att underhållas. En stark mekanik som i blixtens hastighet förflyttar 20 kg till sitt emballage, och en styrning så lätt och fin att varje kund kan anpassa program för framtidens utmaningar.

Ställ den inför de svåraste problem, stapla upp produkter i ofattbar mängd och utmana med dygnet runt-skift och du kommer att finna tröst i dess stabila gång och minimala underhåll.

Till en kostnad som ger dig frid.

Sådan är Collectorn från Plato Teknik AB  

Mycket flexibel robot

Plato levererar en extremt flexibel robotcell. Roboten hämtar och lämnar produkter i 44 olika positioner. Beroende på status i externa system så tar roboten beslut om var den ska gå och vad den ska göra. Vi tackar Mitsubishi för fin support med algoritmer för robotens beslut. Plato är totalleverantör av hela projektet.

Bagpicking.jpg